Vertrouwen hebben in je gaven

Zelfvertrouwen levert je van alles: klanten, geld, wonderen, noem het maar op. Succes trekt namelijk aan, net als negativiteit dat doet

Vertrouwen hebben in je gaven. Dat heeft zo’n groot effect op je leven. Zelfvertrouwen levert je van alles: klanten, geld, wonderen, noem het maar op. Succes trekt namelijk aan, net als negativiteit dat doet. Met vertrouwen in je gaven lijkt alles makkelijker te gaan. Zo ken jij vast wel een ondernemer in je omgeving waarvan jij denkt: wow, daar lukt alles bij. Dikke kans dat het iemand is die veel vertrouwen in zichzelf en zijn gaven heeft. Want echt, het is praktisch een sneeuwbaleffect; des te positiever je in het leven staat, des te mooiere dingen er op je pad komen. Wat dat betreft is het bijna iets magisch. In mijn video laat ik zien hoe jij uit een impasse kunt komen en negatieve gevoelens het grote gif vormen voor ondernemerschap.

P.s. kom jij ook naar mijn 2daags event op 10-11 november:” Continu Fantastisch Verdienen. Geen pieken en dalen meer in je omzet. We werken vanuit een werkboek hoe jij een continu stroom van klanten en omzet krijgt. En ik deel je al mijn ervaringen en tips, hoe ik 3 succesvolle bedrijven heb opgebouwd en verkocht. Meld je hier aan.

4 reacties op “Vertrouwen hebben in je gaven”

 1. Hoi Debbie,

  Dank je wel voor deze mooie tips. Sluiten zo aan op waar we het over hadden op die mooie vip-dag afgelopen vrijdag!!

  Liefs,Nathalie

 2. Dag Debbie,
  Bedankt voor je ‘peptalk’, dat heb ik in deze fase nodig. Wens is mijn kleinschalige studio transformeren
  in een klein gezondheidscentrum, waarbij ik minder fysiek aanwezig wil zijn.
  Ik loop tegen het volgende aan: welk verdienmodel is handig in deze fase.
  Ik zal regelmatig je peptalks beluisteren om nieuwe inspiratie op te doen.
  hartelijke groet Joska

 3. Die laatste tip doet het meest voor mij. En dan met name de boodschap die ik er in hoor:
  “ga terug naar jezelf, echt terug naar je kern. Daar waar je niet belemmerd wordt door patronen of aangeleerde handelingen, maar daar waar jij echt helemaal uniek bent. Doorbreek je patronen voorgoed om te voorkomen dat tips kort van duur zijn. Ga weer naar de flow vanuit hart en ziel, zoals je was als kind”

  Als je daar kan komen, of eigenlijk weer naar terug durft te gaan, dan zijn jouw andere tips zo makkelijk en direct toepasbaar. liefs en dank je wel voor je tips <3

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top