Er zijn nog maar 5 tickets verkrijgbaar. Meld je snel aan.

Transformatie Event:

Voor een rijk leven

20 - 21 februari 2020

Transformeer je leven naar een mooi vervuld leven vol liefde, innerlijke rust, diep vertrouwen, geluk en succes.

Het (onbewuste) geloof in schaarste en tekort is de oorzaak dat veel ondernemers niet doorbreken met hun bedrijf en dat ze niet datgene krijgen waar ze enorm naar verlangen: vrijheid en rijkdom op alle vlakken van hun leven.

Succes creëren met je bedrijf start bij het lopen van jouw eigen pad van succes. Zonder masker. Volledig jezelf kunnen zijn, dat geeft niet alleen rust en vertrouwen, je wordt ook enorm aantrekkelijk voor je klanten. Echt voor je succes kunnen gaan staan, heeft alles te maken met eigenwaarde, zelfliefde en zelfwaardering. Het betekent het syndroom van verwachtingen loslaten.

Helaas zijn er veel ondernemers die last hebben van twijfels en onzekerheden. Die zich klein maken ten opzichte van zichzelf, hun business, geld en relaties. Dat is natuurlijk niet een houding die het ondernemerschap en geld verdienen ondersteunt.

Ben jij één van hen?

Dan kan ik je dit vertellen: je bent absoluut niet de enige! Ondernemen is niet niks, het vraagt veel van je. En soms... vraagt het té veel. Dan draai je vast en weet je niet hoe je weer ruimte krijgt om die sprankelende persoon te worden die je ooit was, vol met creatieve ideeën, inspiratie en energie.

Maar ik weet dat het anders kan. Jouw onderneming kan jou wél die vrijheid bieden en de kans om gelukkig te zijn. Daarom organiseer ik het event Voor een Rijk leven. Voor jou, zodat jij dit ook kunt ervaren.

Dit event zal jouw leven veranderen, op elk gebied.

VOOR EEN RIJK LEVEN is niet zomaar een event. Het zijn twee interactieve dagen over liefde, spirituele groei, persoonlijk succes en leiderschap. Op dit event word je je bewust van diepgewortelde patronen en hoe je deze kunt ontwortelen, zodat je liefde, geluk, vertrouwen, succes en rijkdom kunt creëren.

Ontdek welke belemmerende gedachten jou tegenhouden om meer te leven en te werken zoals jij dat graag wilt. Waarom het je maar niet lukt, terwijl je het zó graag wilt. En wat jij daaraan kunt doen.

"Liefde en Rijkdom horen naast elkaar te staan. Het is onderdeel van een overvloedig leven, ons geboorterecht."

- DEEPAK CHOPRA

"Liefde en Rijkdom horen naast elkaar te staan. Het is onderdeel van een overvloedig leven, ons geboorterecht."

- DEEPAK CHOPRA

meditatie Debbie Bernasco

Tijdens dit event ga je je oude bewustzijn van schaarste, tekort en alleen maar hard moeten werken, achter je laten. Je stapt in een nieuw bewustzijn, het rijkdomsbewustzijn. En het mooie is: dit bewustzijn zit al in je! Je hebt het alleen nog niet geactiveerd. Alleen als je rijkdom voelt, zal je rijkdom op alle deelgebieden van je leven creëren. Ook op materieel gebied.

Je zult ontdekken dat ook jij vanuit liefde en vertrouwen voor je succes kunt gaan staan. Dat je je eigen pad van succes kunt lopen, ongeacht wat anderen hiervan vinden.

Je zult op een diep niveau ontspannen en het vertrouwen krijgen dat het altijd goedkomt.

Wat leer je?

 • Alles over rijkdomsbewustzijn: wat het is, hoe het werkt en hoe het voelt

 • Hoe je je kunt afstemmen op een hoger bewustzijn van liefde

 • De kracht van visualiseren en hoe jij jouw doelen hiermee kunt realiseren

 • Hoe je je afstemt op de hoogste manifestatie-frequentie

 • Dat een succesvol ondernemerschap 80% positieve mindset en 20% juiste ondernemersskills is

 • Wat persoonlijk leiderschap is en hoe jij dat op kunt pakken

 • De juiste stappen naar succes

 • Hoe je je moneymindset kunt resetten

 • Hoe je in een bewustzijn van diepe ontspanning en vertrouwen komt

En je krijgt ook:

 • Diverse diepgaande transformerende meditaties en healings

 • Een werkboek waarin je alles opschrijft en dat je er altijd bij kunt pakken

 • Een heerlijke lunch en koffie/thee/frisdrank

wat je krijgt

Het is een illusie van je ego dat je keihard moet werken om liefde, geluk, vertrouwen, succes en rijkdom aan te trekken. Hoe dit anders kan, op een gemakkelijke en aangename manier, laat ik je zien op mijn event.

"Als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten hebt geheald, gaat de poort open naar een Rijk leven. Dat gun ik jou!"

"Als je je belemmeringen, overtuigingen en angsten hebt geheald, gaat de poort open naar een Rijk leven. Dat gun ik jou!"

over mij

Over mij

In 2000 begon ik met ondernemen. Aanvankelijk deed ik dat met mijn eerste reclamebureau, en niet veel later ook met een internetbureau. Toen ik nog maar 34 jaar was, kocht ik mijn eerste bedrijfspand, nam personeel aan, kocht mijn droomauto, maakte vele reizen en had de mooiste klanten. Ik bouwde 4 succesvolle bedrijven op, waarvan ik er een aantal verkocht. In 2011 verloor ik echter alles wat ik had opgebouwd door een scheiding. Heftig, teleurstellend, maar achteraf misschien het beste dat mij kon overkomen. Ik realiseerde me namelijk daardoor dat je iedere dag opnieuw kunt beginnen. En dat heeft mij anders in het leven doen staan.

Vanaf dat moment ben ik nóg meer vanuit bezield ondernemerschap, liefde en verbondenheid gaan ondernemen. Inmiddels heb ik alles opnieuw zeer succesvol opgebouwd en startte een proces waardoor ik diepe dankbaarheid kreeg voor het leven, mijn familie, vrienden en klanten. Ik realiseer mij elke dag dat niet alles vanzelfsprekend is. Ook je klanten niet. Je kunt namelijk nog zoveel rijkdom hebben, maar als je geen liefde hebt, voelt alles leeg aan. Op het hoogtepunt van mijn succes, overleed mijn zus Karin; zonder afscheid, zonder een laatste woord en dat veranderde mijn leven definitief. Na een periode van diepe rouw voelde ik dat ware rijkdom van binnenuit komt: een rijk leven vol liefde, geluk en succes. En dat we hier op aarde zijn om geluk en vreugde aan te trekken én te verspreiden, om liefde en compassie in jezelf te vinden en om te ontdekken wie jij in het diepst van je kern bent. Vandaar dat ik nu volledig ga voor wat voor mij liefde is: het delen van mijn kennis, liefde en wijsheid over een rijk leven.

Ik studeerde af in (Online) Marketing & Communicatie. Ik heb de BUSINESS MASTERY I en II van Tony Robbins gevolgd. Daarnaast ben ik Internationaal Register Hypnotherapeut en Internationaal geregistreerd coach. Ook heb ik de opleidingen Mental Coaching, Trance Healing en Aura & Chakra Healing gevolgd.

bg 1

Impressie event en ervaringen deelnemers

Gaby Poetiray

“Super! Wat een mooie mensen, mooie afwisseling, en geen moment verveeld. Mooi team en wat een energie en een drive van liefde en inspiratie. Zeer dankbaar dat ik er bij was.”

Gaby Poetiray
Ingrid Bennink
Ingrid Bennink

"Twee dagen met alles erin waar ik blij van word. Kennis, veel nieuwe kennis opdoen in een stijlvolle ambiance. Samen met positieve, energieke en ambitieuze mede-ondernemers. Veel mooie, prachtige, krachtige en potentievolle vrouwen leren kennen. Mooie gesprekken gevoerd en veel gelachen. Swingende én ontroerende zang en opzwepende muziek om op te dansen. In een woord: WOW! Dankbaar dat ik hier onderdeel van mocht zijn. "

Dorris Vlas

“Wauw, het waren weer 2 geweldige dagen! Wat weet jij een energie neer te zetten, Debbie. Echt super (krachtig)! Genoten én geleerd weer, thanks!”

Dorris Vlas
Eva Heuveling
Eva Heuveling

"Het was geweldig, inspirerend, motiverend en heel krachtig!"

40252599_1953545961355290_5326288750219624448_n

“Twee fantastische dagen volop inspiratie en motivatie om van ons bedrijf een nog groter succes te maken!”

Diana van Dijk
Marion Manders

“Jij was weer zo geweldig in vorm. Als een echte Tony Robbins los je de blokkades gewoon ter plekke op. Zo super. ”

"Het was super! Je doet het zo goed. Warm, verbindend, nieuwe inzichten brengend, prikkelend, met humor en liefde. En dan ontstaat er zo iets moois. Prachtige en ontroerende verhalen van zulke krachtige vrouwen. WOW, wat een inspiratie!"

Sandra Niesten
Veron Goemans

"Genoten van twee inspirerende dagen. Je voelde heel dichtbij. Dank je wel, deskundige vrouw!""

“Nogmaals bedankt voor deze schitterende 2 dagen! Jouw passie is duidelijk voelbaar...ik heb genoten en vooral veel geleerd! Ook zo mooi om de kwetsbaarheid en kracht van iedereen te ervaren door de veiligheid en verbinding die jij schept! Diep respect voor jou.”

Dyonne Depondt
Leenaarts-circle
Patricia Leenaarts

"Wat een mooie en bijzondere twee dagen. Zo dankbaar om te mogen ervaren hoe jij het doet vanuit jezelf Debbie. Stijlvol, elegant en puur, een waarachtig voorbeeld over hoe je ook zaken kunt doen. Een mooie manier die me diep van binnen geraakt heeft en wat ik niet in woorden kan vatten. Het klopt gewoon."

Debbie Bernasco

“Wat een eye opener voor mij! Het is zo mooi om te zien hoe betrokken iemand kan zijn bij de mensen die ze coacht. Debbie is voor mij de ‘Beyoncé van het ondernemerschap’. Ze geeft elke ondernemer de kans om te groeien en te leren. Echt uniek.”

Sherrol Wijnaldum
Mariëtte Cobben

"Super! Dank voor je mooie energie. Jij bent serieus de enige die ik ken die events organiseert waar zulke fijne energieke, liefdevolle en échte ondernemers zich verbinden! Als je dat als marketingstrateeg voor elkaar krijgt, dan ben je de echte topper!"

““Dank je wel voor al je liefde, zuiverheid, kracht, aandacht, kennis en verbinding. Wat een warmte en energie van iedereen tijdens deze 2 geweldige dagen.”

Fia Schooljan
Minchenu Maduro

 "Ik ben zo blij dat ik mij heb ingeschreven. Dit is LIFECHANGING. Ook voor mijn bedrijf."

LOVEBRAND

"Bedankt voor deze 2 geweldige dagen. Ik zei het al eerder. Het is een geschenk om op je events aanwezig te zijn en om met je samen te werken. De energie die er hangt is zeer speciaal. Je bent een geweldige coach en daarnaast een meer dan geweldig mens."

Monica Gijbels

Ben jij erbij?

Ik kan niet wachten om jou alles mee te geven over liefde en spirituele groei, zodat persoonlijk succes, leiderschap en rijkdom in 2020 ook voor jou werkelijkheid wordt.

Datum: 20 - 21 februari 2020
Investering: € 247,- excl. btw
Locatie: VRIJ, Landgoed Anckerwaerdt, Culemborg

Een Rijk leven start hier. Meld je nu aan.

healing
Scroll naar top