Waardevolle videotip om je online onderscheidend te positioneren

.
Jouw klanten willen de allerbeste. Maar waar het om gaat is: durf jij te zeggen en te laten zien dat jij de allerbeste bent?

Bescheidenheid en ingetogenheid, daar zijn velen mee opgevoed. Waarom zou je niet trots mogen zijn? En dat tonen? Want trots zijn en tonen dat je de allerbeste bent, laten zien dat je goed in je vel zit. Dat jij bereikt, wat jij wilt bereiken. Dat je daar waanzinnig blij over bent en je aanmoedigt om verder te gaan. En dat mag (lees: moet) niet met arrogantie worden verwisseld. Daar heeft het niets mee te maken.

Wees niet bang om uit te spreken dat je de allerbeste bent (of wilt zijn)! Want op ieder niveau heb je de beste, ook in het begin van je ondernemerschap. Klanten kiezen nu eenmaal voor mensen die in zichzelf geloven, die de allerbeste zijn. Andersom zou jij dat toch ook doen? Jij wilt toch ook de allerbeste kwaliteit?

Jouw klanten kiezen niet voor ‘eenheidsworsten’. Daarom is het belangrijk dat je laat zien hoe waardevol je bent, en wat je uniek maakt. Lastig? Dat vond ik vroeger ook. Totdat ik heel goed besefte wat mij anders maakt, waar mijn kwaliteiten liggen en wat ik beter doe.

Wat jou beter maakt dan je collega’s, dat is niet zo ingewikkeld om daarachter te komen. Het gaat om observeren en domineren.

In mijn video deel ik een zeer waardevolle tip, hoe jij jezelf onderscheidend kunt postioneren. Zodanig zelfs dat klanten jou zullen benaderen inplaats van andersom.

Veel kijkplezier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top