Waarom de ene ondernemer wel doorbreekt en de ander niet

Ik hou van videobloggen. Vooral als ik er mensen mee kan inspireren. Dat maakt mij blij en reuze enthousiast. Maar dat zul je wel merken als je deze video ziet. Wees echter gerust, ik kalmeer vanzelf. Deze video gaat wel echt ergens over. Namelijk: waarom de ene ondernemer wel doorbreekt en de ander niet. Toch best een belangrijk dingetje als ondernemer. Ik hoop je dan ook met mijn kennis te inspireren, want wellicht herken ook jij dit probleem wel.

Anyway, in deze video snij ik dit in mijn optiek zeer interessante onderwerp aan en geef jou als ondernemer diverse tips. Oja, en aan het eind vertel ik je meteen dat ik wat nieuws ga doen. Dus kijk maar gewoon even..

2 reacties op “Waarom de ene ondernemer wel doorbreekt en de ander niet”

  1. Je gaat iets nieuws doen zeg je, maar ik weet het nog niet …. Het einde van het filmpje is erg plotseling met: Als jij niet de …. dan sluit je content en je branding niet aan EN DAN zeg je meteen erachteraan: ook al regent het buiten ?????? Erg vreemd eind 🙂

    1. Debbie Bernasco

      He Rita, je hebt helemaal gelijk! Er is een foutje in de editing geslopen. Excuus! Maar ik zal het hier aan jou verklappen. Ik ben bezig om een nieuw gratis online video training te ontwikkelen. Die staat over 1.5 week online.

      Groepjes, Debbie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top