Waarom de meeste ondernemers blijven hangen

Vanaf de eerste dag hou ik van het ondernemerschap. Met alles wat het daarin mee brengt. In deze nieuwe Monday Morning Business Boost wil ik het met je hebben over de persoonlijke ontwikkeling. Als ondernemer kun je je zo enorm ontwikkelen. En als ik naar mijzelf kijk, heb ik mij door de jaren geweldig kunnen ontwikkelen. Dat vind ik niet alleen heel fijn, maar het is ook heel belangrijk om een succesvolle business op te bouwen.
Echter, ik weet dat veel ondernemers het ondernemen lastig vinden; dat ze blijven hangen en niet doorgroeien naar the next level in hun ondernemerschap.
In deze Monday morning Business Boost leg ik je uit hoe dat komt. Maar vooral ook…hoe je het kunt oplossen.
Veel kijkplezier en ik wens je een waanzinnig mooie week toe.

WOOOOH HET GAAT SNEL==> NOG MAAR 9 KAARTEN IN DE VROEGBOEKKORTING**


Doorbreken met je bedrijf? Kom naar het ILYB Happy Entrepreneur event op 15 & 16 november!

Ik ga op het Happy Entrepreneur event écht je business upgraden, daarom geef ik je 2 dagen lang heel veel waarde. Ik ben al sinds 2000 ondernemer en ik heb 5 succesvolle bedrijven opgebouwd, waarvan 2 verkocht. Met mijn beproefde ILOVEYOURBRAND®-methode heb ik al vele honderden ondernemers succesvol geholpen. Ik leer je hoe je een CONTINU OMZET krijgt, want dat zorgt ervoor dat je GEEN STRESS en zorgen ervaart en écht vrijheid en plezier voor jezelf kunt creëren.
Ilona Dost:”Na het event van Debbie haalde ik in dezelfde week 5 nieuwe klanten binnen. Het is een geweldig inspirerend event.

Ben je er klaar voor om door te breken met je bedrijf? Wil jij ook succes, vrijheid en plezier al ondernemer? Schrijf je dan nu in voor mijn event en bestel hier ==>>een ticket.

Er zijn nog maar KAARTEN met vroegboekkorting (€ 199 in plaats van € 347). Dus wees er snel bij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top