Podcast-Debbie-Bernasco

Podcast EP:26 Wanneer ga jij goed verdienen omarmen?

Het is die ondernemer die ik in deze podcast een hart onder de riem steek. Die ik een spiegel voor houd. Want hoe komt het nou dat jij zo ongelofelijk hard aan het bikkelen bent en voor jouw gevoel weinig aan je business overhoudt? Terwijl je toch best wel wat expertise in huis hebt en voor je gevoel veel waarde te bieden hebt. En je wéét dat waardecreatie het zwarte goud is. Maar ook dat dit zwarte goud weinig voorstelt zolang jij in schaarste leeft. Wat zoveel wil zeggen dat je bang bent of het idee hebt dat jouw geld en rijkdom op kan raken. Met andere woorden: je blik is met name gericht op wat je allemaal níet hebt. Het kan ook zo zijn dat je onderbewust oude conditionering over geld hebt. Dat geld in jouw optiek bijvoorbeeld gekoppeld aan macht of hebzucht zit of dat het verkeerd verkregen is.

Wat de achtergrond ook moge zijn, wat je wellicht herkent is dat je als gevolg erg gericht bent op meer klanten en omzet. Die focus echter, hoe goed hij op het eerste gezicht ook mag lijken, impliceert dat er een tekort is. Dat jij veel te veel bezig bent met resultaat en daardoor enorm verkrampt aan het ondernemen bent.

Dit alles noemen we armoedebewustzijn.

Wat dat wil zeggen is dat jouw gehele blik op tekort gericht is. En één ding moet je goed begrijpen: je binnenwereld vertegenwoordigt jouw buitenwereld. Alles wat er in je leven gebeurt, creëer je namelijk met jouw gedachten. Gebeuren er nare dingen in je leven of ondernemerschap, zoals dat je bijvoorbeeld geen nieuwe omzet haalt of die ene klant je maar niet betaalt, dan komt dat omdat je vanuit angst aan het ondernemen bent. Angst die ervoor zorgt dat je als vanzelf schaarste creëert en je op wilskracht aan het ondernemen bent. Angst waardoor je misschien weleens slapeloze nachten en ups en downs hebt omdat je maar geen consistentie in je omzet krijgt. ANGST dus!

Die verdomde angst, zo moet je goed begrijpen, veroorzaakt slechte energie die zorgt dat jouw rijkdom niet gaat stromen. Terwijl iedere positieve gedachte juist voortkomt uit liefde en liefde voortbrengt. Dus als ondernemer sta je voor een belangrijke keuze: kies je voor LIEFDE of kies je voor ANGST? Een andere optie is er niet. Het fijne voor jou is dat die keuze absoluut niet moeilijk is. Liefde zorgt namelijk voor rijkdom en jouw banksaldo vertegenwoordigt hoeveel liefde jij kan geven aan jezelf, aan je klanten, aan je bedrijf en aan je omgeving.

Liefde zorgt voor rijkdom. En als jij écht je leven wilt veranderen, verlaat dan je oude bewustzijn en stap in een nieuw spiritueel rijkdomsbewustzijn. Want combineer dat met de juiste marketing en ondernemerskills en WAUW, wát krijg jij dan een te gek, mooi en overvloedig leven! Wat ga jij dan een mooi winstgevend bedrijf opbouwen! Stap dus in je nieuwe werkelijkheid, in een miljonairsmindset, en haal het beste uit jezelf naar boven. Neem die krachtige beslissing en verbind je met een spiritueel rijkdomsbewustzijn. Omarm vanuit liefde en vertrouwen goed geld verdienen. Dat mag! Het gaat niet om meer klanten en omzet, maar om het verspreiden van meer liefde.

Als je dit allemaal vaag vindt, en dat kan, besef dan wel dat het louter je ego is die spreekt. Want ons ego zegt: ‘werk hard en haal meer en meer binnen, anders kun je de hypotheek niet betalen.’ Maar de werkelijkheid is dat hoe meer jij liefde, vreugde en vertrouwen uitstraalt, hoe meer rijkdom jij zult aantrekken. Dus omarm goed geld verdienen, laat rijkdom toe en je zult meer overvloed ervaren. Je gaat geld de aandacht geven die het verdient en daardoor meer kansen zien hoe je goed geld kunt verdienen. En hóe gaaf is dat? Al moet je wel weten dat overvloed en rijkdom meer is dan het hebben van bezittingen. Het betekent ook dat je dingen hebt die je vervulling geven. Zorg dus dat je vanaf nu nieuwe gedachten over geld en rijkdom hebt, anders blijf je hangen in angst en schaarste.

Ook jij als ondernemer die zo graag door die € 100.000,- grens wilt, kunt ongekende rijkdom opbouwen. Innerlijke én materiele rijkdom. Er bestaat namelijk geen limiet aan wat je kunt hebben als jij je vermogen om te creëren volledig omarmt en leert om onbeperkt te denken. Dan kun je namelijk alles hebben wat je ooit wilde bereiken. Maar wees daarvoor wel flexibel, open en bereid om te ontvangen. En weet dat alles wat je aan een ander geeft, ook een geschenk is aan jezelf. Want alles dat jij geeft vanuit rijkdomsbewustzijn, zal in tienvoud terug naar je toe komen.

Mocht er toch een limiet zijn, dan heeft dat te maken met jouw limiterend denken. Want als je onbegrensd kunt denken, dan is dat een weerspiegeling op jouw ondernemerschap, rijkdom en winstgevend ondernemen. Het weerspiegelt jouw energie, gedachten en overtuigingen. Wil je financieel vrij zijn, bevrijd dan geld! Bevrijd geld van je kritiek. En weet dat het jouw geboorterecht is om in rijkdom te mogen leven. Dus open jezelf voor meer liefde, vreugde en rijkdom. En doe dat in die volgorde, want liefde leidt tot vreugde, en vreugde leidt tot ware rijkdom: rijkdom gebaseerd op liefde.

Om mijn verhaal te onderstrepen, sluit ik deze nieuwsbrief af met een mantra speciaal voor jou:

Ik ben rijk, want geld stroomt dagelijks mijn leven binnen, want het universum zorgt voor mij.

Herhaal deze zin maar een week lang drie keer per dag. En dan ben ik heel benieuwd wat voor verandering dat in je leven brengt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top