Zo creëer je de hoogste frequentie van manifestatie en je droomleven

Zo creëer je de hoogste frequentie van manifestatie en je droomleven

Het is weer maandag en ik wil weer lekker de week met jullie opstarten. Afgelopen zaterdag was mijn 2e dag coaching en verdieping in een spiritueel traject. Ik deed dat met een mooie groep vrouwen waar ik heel blij van word. Afgelopen zaterdag ging het over zuiverheid/helderheid, liefde en manifestatie. Ik voelde mij super blij, want dit is precies waar ik het altijd over heb; het zijn exact de 3 dingen waardoor je je leven kunt transformeren naar een leven vol rijkdom. Want zuiverheid, helderheid en liefde geven vertrouwen. En die energie zorgt ervoor dat je ondernemerschap en marketing voor jou gaat werken.

Als je verbonden bent met je hart, voel je onbegrensdheid, vertrouwen en kalmte. Dat is een staat van zijn die zorgt dat jij je rijkdom kunt vergaren. Ik weet nog heel goed dat toen ik 28 was en ging ondernemen, ik een vriend had die miljonair was. Hij  was ook mijn vorige werkgever en ik snapte echter nooit dat hij zijn miljoenen kon vergaren in zo’n rust en kalmte, terwijl ik zelf keihard aan het jagen was. Ik snapte er echt helemaal niets van. Mijn gedachte was namelijk dat als je een succesvolle ondernemer wilde zijn en miljoenen wilde omzetten, je niet kon stoppen met jagen en continu in actie moest zijn. MASSIVE ACTION.

Inmiddels weet ik echter beter. Ik begrijp nu beter dan ooit dat ondernemerschap bovenal een staat van zijn is. Een staat van zuiverheid, helderheid en liefde. Want daardoor ontwikkel je (zelf)vertrouwen en kracht, en creëer je de hoogste frequentie van manifestatie en je droomleven. Precies de energie die je nodig hebt voor je ondernemerschap en marketing. Met deze staat van zijn heb ik een miljoenen omzet gerealiseerd.

Hoe bereik je zo’n staat van zijn? Van zelfvertrouwen en innerlijke kracht? Start eerst met jezelf te waarderen en jezelf aan te moedigen. Als je stappen hebt gezet en jezelf waardeert, helpt dat om verder te gaan. Als je daarentegen ontevreden bent over je vooruitgang of je schuldig voelt omdat het te weinig zou zijn, blokkeer je de energiestroom van vertrouwen. Dus zorg dat jij jezelf begint te ondersteunen. Moedig jezelf aan en spreek jezelf waarderend toe. “Wat ben ik al ver gekomen! Al die kennis die ik al tot me heb genomen en alle bewustzijnsexpansie die ik heb doorgemaakt. Wat ben ik goed!”

Ja, vertel jezelf dat je goed bent, zonder schaamte, want dat geeft je positieve energie en vertrouwen. Geniet en maak het beste van iedere fase van je groei.

It’s all about energy & LOVE

En natuurlijk sluit ik af met een mooie positieve gedachte, die jouw energiefrequentie verhoogt om te manifesteren.

Door vertrouwen, vreugde, en zelfliefde schep ik geld en overvloed

Have a nice monday!

 

2 reacties op “Zo creëer je de hoogste frequentie van manifestatie en je droomleven”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top