Zo gaan klanten jou niet meer vergelijken.

.
Gisterenavond zijn we weer in St. Tropez aangekomen. Wat is het weer bijzonder fijn en genieten om hier te zijn. Gisteren in de haven van St. Tropez bij ons lievelingsrestaurant Sénéquier, kreeg ik een belangrijk inzicht dat ik graag me je wil delen.

Het gaat over: Laat jij je vergelijken met anderen? Want als dat zo is, zullen klanten niet kiezen voor jou.

In mijn video geef ik je een aantal waardevolle tips over je marketing-en prijsstrategie. En weet: prijsstelling is belangrijk. Het zegt alles over jou en je klanten.

Oh ja, heel leuk nieuws voor jou: op mijn event FOCUS op WINST leer ik je hoe klanten voor jou gaan kiezen, zonder dat je hoeft te leuren en te sleuren. En laat staan dat mensen je gaan vergelijken met anderen. Deze 2 dagen gaan o.a. over hoe je jezelf positioneert en hoe je de markt domineert, zodat je een continue stroom van klanten, omzet winst krijgt. Zodat je een mooie lifestyle voor jezelf kunt gaan opbouwen. En we gaan het natuurlijk hebben over hoe jij je bedrijf winstgevend gaat maken: hoe jij je eigen vermogen opbouwt zodat je financiële onafhankelijkheid voor jezelf gaat creëren.

Er zijn 5 kaarten over, kom je ook? Meld je HIER dan even aan
Bonne journée lieve mensen😘

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top